Kategori : Kavak Haber


Kavak'ta Ritmik Sayma Onların İşi

Kavak 19 Mayıs İlkokulu Müdür Yardımcısı Gökhan Uslu,” öğrencilerimize matematik becerisi kazandırmak ve bu becerilerini artırmak temel görevimiz “dedi.
20.02.2024 14:40:13 KAVAK'TA RİTMİK SAYMA ONLARIN İŞİ


Kavak 19 Mayıs İlkokulu Müdür Yardımcısı Gökhan Uslu, Türkiye genelinden 10 okul ile birlikte Litvanya, Gürcistan ve Polonya ortaklığı ile gerçekleştirilen proje ile okul öğrencilerine  matematik becerisini kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.  Uslu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri ile yürütülen ve ülkemizden 10 okulun yanı sıra Gürcistan'dan 1, Polonya'dan 1 ve Litvanya'dan 1 okulun ortaklığında gerçekleştirilen "RHYTHMIC COUNTING IS OUR JOB" adlı e-twininig projesi ile öğrencilerimize matematik becerisi kazandırmayı, bu becerilerini artırmayı, bunun yanında matematiği sevdirerek, dikkat, odaklanma, konsantrasyon konularında da gelişmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca müzik, oyun ve resim konularında matematiksel deneyime sahip olmaları iş birliği içinde çalışmaları, okul içindeki faaliyetlerle sosyalleşmeleri ve WEB2 araçlarını kullanarak eğitime teknolojiyi entegre etmek projemizin hedefleri arasında yer alıyor”



Kaynak : Kavak Gazetesi
Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler