Kategori : Güncel : Kavak Haber


Poyraz Kafe, Kavak’a Renk Kattı

Kavak’ta açılan Poyraz Kafe, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetiyle adından söz ettirmeye başladı.
17.01.2024 14:44:53 Poyraz Kafe, Kavak’a renk kattı


Poyraz Kafe Kavak’ta ilçe halkına hizmet vermeye başladı. Kavaklı girişimciler Yasin Kesici ve Sümeyra Parlak tarafından Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Poyraz Kafe, ürün çeşidi, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile kısa sürede ilçede adından söz ettirmeye başladı.

Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Çeşitli siyasi partilerin Başkan ve yöneticileri ile seçkin bir davetli topluluğunun katıldıkları törende ilçe Müftüsü Yakup Belen’in yaptığı dua ile hizmete giren Poyraz Kafe, modern konsepti ile ilçeye ayrı bir değer kattı. Kaymakam Karanfil, açılan işletmenin ilçeye hayırlı olmasını dilerken Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’da  “ İlçemiz sürekli gelişen yapısı ile yatırımcıların ilgi alanına girmiş durumda. Bir yandan sanayimiz gelişirken bir yandan da ilçe içinde yeni ve güzel mekanlar hizmete girerek ilçe ticaret hayatına bir renk ve zenginlik katıyorlar. İlçemizin böyle güzel mekanlara ihtiyacı var. Bu anlamda Poyraz Kafe’yi ilçemize kazandıran kardeşlerimize başarı dileklerimle hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

İşletme sahibi Yasin Kesici ise yaptığı açıklamasında amacının Kavak halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti. İşletmesinde hijyen ve müşteri memnuniyetinin ön planda geldiğini ifade eden Kesici, “İlçemizde böyle bir mekânın eksikliğini tespit etmemizden sonra hiç düşünmeden gerekli yatırımı yaparak hizmete girdik. Tamamen hijyenik ortamda hazırlanan günlük taze ürünlerimizle halkımızın hizmetindeyiz. Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimizden taviz vermeden Kavaklı hemşerilerimize hizmete edeceğiz.” dedi.

 



Kaynak : Kavak Gazetesi
Yorum Yaz


Adınız
Yorumlar


Haberler